Skip to content
Slide
Slide

tasty

juice

Slide

tasty

juice

Slide

tasty

juice

previous arrow
next arrow
Slide

Fluidi eshte nje kompani e specializuar
qe ka filluar prodhimin e pijeve qe nga viti 1994.

29 Maj, 2018

Fluidi lanson produkte të reja

29 Maj, 2018

Brend i shijes fantastike.

29 Maj, 2018

Më e mira kudo dhe kurdo!

Slide
Cilesia dhe prania globale

_________________________

I pranishem ne shume vende ne bote
dhe me mbi 12 distributoret e autorizuar

Slide
Brendet

Fluidi Corporation ka arritur cilësinë e lartë të produkteve të saj dhe një markë
emër në mesin e klientëve, duke e zgjeruar ngadalë atë globale
mbulimi i tregut.

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Slide

Cilësia dhe prania globale

Disa informacione
shtesë

Slide

PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL