Skip to content
Slide

Jaffa Champion sjell në treg dy shije të reja freskuese!

Slide
Jaffa Champion, brend i shijes fantastike.

Jaffa Champion Lemonade dhe Jaffa Champion Dredhëz 1.5 do të jenë shijet më të reja në tregun vendorë dhe ndërkombëtare nga kompania Fluidi.
Shija e Jaffa Champion Lemonade do të sjell freski maksimale gjatë ditëve të ngrohta verës për ju konsumatorë tanë, ndërsa Jaffa Champion Dredhëz është burim i vitaminave, të cilat janë shumë të rëndësishme që ti marrim si energji pas ditëve të lodhshme të punës.
Fluidi vazhdon të dëshmoj suksesshëm zgjerimin e gamës së produkteve me cilësi dhe shumëllojshmëri për gjithë konsumatorët e vet.

Krejt çka ju duhet juve është që produkte e reja nga brendi botëror Jaffa Champion ti shtoni në shportën tuaj.

Slide

Të Ngjashme

Slide

29 Maj, 2018

Fluidi lanson produkte të reja

29 Maj, 2018

Më e mira kudo dhe kurdo!

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL