Skip to content
Slide

Më e mira kudo dhe kurdo!

Slide
Më e mira kudo dhe kurdo!

Jeni lodhur nga lëngjet që në përbërjen e saj kanë më shumë kimikate se sa shijen e vërtetë të frutave të saj.

Por me Jaffa Orange 100% shqetësimin tuaj i ka ardhur fundit. Jaffa Orange ju ofron mundësin që ta ndjeni shijen e frutit të shtrydhur sikurse të ishte bërë nga dora jote.

Jaffa jo vetëm që të jep kënaqësi të pafund me shijen unike që ka, por frutat e shtrydhur dhe të freskët ndihmojnë pozitivisht në shëndetin tuaj duke zvogëluar shanset për tu sëmurë nga diabeti, kanceri, obesiteti, sëmundjeve të veshkave, lëkurës, përfshirë edhe sëmundjet e zemrës.

Prandaj, kënaqësia dhe benefitet që Jaffa ju jep, janë të pakrahasueshme. Jaffa Orange 100% më e mira kudo dhe kurdo.

Slide

Të Ngjashme

Slide

29 Maj, 2018

Fluidi lanson produkte të reja

29 Maj, 2018

Jaffa Champion,
brend i shijes fantastike.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL