Skip to content
Slide

Degët tona

Rreth botës

Slide

Synimi i FLUIDI është të sigurojë një produkt origjinal dhe të shijshëm.

Slide

Shqiperia
AL

Macedonia
MK

Mali i Zi
MN

Zvicrra
CH

Gjermania
DE

Austria
AT

Belgjika
BE

Franca
FR

Suedia
SW

Mbreteria e Bashkuar
UK

Bullgaria
BG

USA
US

Australia
AU

Greqia
GR

Spanja
ES

Hong Kong
HK

French Guanaja
GF

Xhamajka
JK

Trinidad dhe Tobago
TT

Kina
CN

Filipinet
PH

Qatar
QA

Emiratet Arabe
AE

Malta
ML
Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL