Slide

Fruta shumë dhe lumturi pafund me Jaffa Champion!

Slide

Frutat e natyrës janë ata që na bëjnë jetën më të shëndetshme përmes konsumimit të tyre, kjo pasi që ne automatikisht pasurohemi me vitamina të shumëta që përmbajnë frutat.

Brendi Jaffa Champion është këtu për krejt ju që i dashuroni shijet e frutave, duke sjell llojshmërinë e shijeve të tyre:

Mollë!

Portokall!

Boronicë!

Vishnje!

Dredhëza!

Multivitamin!

Pjeshkë Ice Tea e shumë shije tjera, bëjnë që brendi Jaffa Champion të jetë shije e përzgjedhur nga shumë konsumatorë anë e kënd botës.

Zgjedh shijen e vërtet të frutave bio, zgjedh brendin Jaffa Champion.

Që nga viti 2017, Fluidi arriti sukses duke u licencuar për prodhimin e këtij produkti unik. Helga tanimë është prezente ne tregun gjerman dhe atë austriak, me një rrjetëzim të gjerë brenda këtyre tregjeve, kurse më së shpeshti gjendet në rrjetin e njohur te restoranteve Nordsee (Wir Sind Fisch) me vendndodhje në Gjermani dhe Austri.

Slide

Të Ngjashme

Slide

Kompania Fluidi merr licencën për prodhimin
e produktit Helga

Kompania Fluidi lanson produkte te reja

29 Maj, 2018

29 Maj, 2018

Slide

PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Cheeta

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555
Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi CorporationExtra Fluidi