Slide
JAFFA Champion
Pjeshkë
Jaffa Champion Qelq

PJESHKË. Nektar i dendur Pjeshke dhe molle. – Me përmbajtje fruti min.50%. Pjesërisht e prodhuar nga pure e koncentruar. Përbërja: Ujë, pure e koncentruar Pjeshke (35%) dhe pure Molle (15%), sheqer, limontos, Vitamin C. Materja e thatë min.11%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation