Skip to content
Slide
JAFFA Champion
SportCap Mollë
Jaffa Champion Sport Cap

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me aromë molle dhe Vitamin C. Përbërja: Ujë, sheqer, limontos, ngjyra: caramel, rregullator i thartësisë: natrium citrat, antioksidues: Vitamin C, aromë natyrale molle. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. I konzervuar me Natrium Benzoat, Kalijum Sorbat dhe Dimetildikarbonat. Mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL