Slide
JAFFA Champion
Mollë
Jaffa Champion Qelq

MOLLË. Lëng frutesh i kthjellët Molle.
Me përmbajtje fruti 100%. I prodhuar nga langu i koncentruar i frutit të mollës. Përbërja: Ujë, lëng i koncentruar i frutit të mollës, Vitamin C. Pas heqer. Materja e thatë min.10%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation