Slide
JAFFA Champion
Portokall
Jaffa Champion DVC

PIJE PORTOKALL. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje lëngjesh nga frutat dhe vitaminat, me ëmbëlsues dhe vlerë të zvogëluar energjike, 30% më pak sheqer se pijet e zakonshme. Përbërja: Ujë, sheqer, sirup glukoze-fruktoze, lëng frutash nga koncentrati 10% (portokall 2% dhe mollë 8%), rregullues i thartësisë: limontos, natrijum citrat, aromë natyrale portokalli, Vitamina: C, E dhe A, ëmbëlsues natyror (Glikozid steviol) dhe ngjyrë Beta karotin. I pasterizuar. Neto sasia 0.2 litra. Afati i përdorimit është i shënuar në pjesën e pasme të ambalazhës. Afati i qëndrueshmërisë: 15 muaj. Prodhimi të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation