Slide
JAFFA Champion
Portokall
Jaffa Champion Plastikë

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje të langut të portokallit.

Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: lëng fruti portokalli min.10%, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l, vitaminat: C, E dhe A, stabilizuesit E440 dhe E466, ngjyrë natyrale E160a, aroma. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation