Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Multivitamin
Jaffa Champion Plastikë

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përzierje të lëngjeve të fruteve.
Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: Lëng fruti portokalli, limoni, ananasi, rrush i bardhë, passion, mandarinë, nectarine, kajsi, pink guava min.12%, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l, vitaminat: C, niacin, E, B5, B6, B1, B9, Biotin, B12 dhe A, stabilizuesit E440 dhe E466, aroma. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL