Slide
JAFFA Champion
Limonadë
Jaffa Champion Kanaqe

LIMONADË. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije të langut të Limonit.
Përbërja: Ujë, sheqer, lëng fruti limoni nga koncentrati i limonit min.4%, nisheste e
modifikuar E1450, vajra bimore (nga kokosi dhe repa), stabilizuesit E414, E445,
E410 dhe E440, aromë natyrale limoni, limontos (E330), antioksiduesit: acid
askorbik (E300), ekstrakt i pasur me tokoferolimë (E306) dhe estere të acideve
yndyrore të acidit askorbik (E304), ngjyrë: ekstrakt shafrani. Materja e thatë
min.8%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i
përdorimit deri në datën e shënuar poshtë kanaqes.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation