Slide
JAFFA Champion
Ice Tea Limonadë
Jaffa Champion Plastikë

LIMONADË. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije të langut të Limonit.
Përbërja: Ujë, sheqer, lëng fruti limoni nga koncentrati i limonit min.4%, nisheste e
modifikuar E1450, vajra bimore (nga kokosi dhe repa), stabilizuesit E414, E445,
E410 dhe E440, aromë natyrale limoni, limontos (E330), antioksiduesit: acid

askorbik (E300), ekstrakt i pasur me tokoferolimë (E306) dhe estere të acideve
yndyrore të acidit askorbik (E304), ngjyrë: kurkumin (E100). Konzervues: E202
dhe E211 në kombinim deri në max.400 mg/l. Materja e tharë min.8%. I
pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe
të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation