Slide
JAFFA Champion
Dredhzë
Jaffa Champion Kanaqe

DREDHZË. Nektar i dendur Dredhze dhe molle. – Me përmbajtje fruti
min.51%. Pjesërisht e prodhuar nga pure e koncentruar. Përbërja: Ujë, pure e
koncentruar Dredhze dhe pure Dredhze (30%), Molle (21%), sheqer, limontos,
Vitamin C. Materja e thatë min.11%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit
të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar poshtë kanaqes.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation