Slide
JAFFA Champion
Dredhze
Jaffa Champion Plastikë

DREDHZA. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije të langut të dredhzës.
Përbërja: Ujë, sheqer, lëng fruti dredhze nga koncentrati i dredhzës min.5%,
nisheste e modifikuar E1450, limontos (E330), trashësues: çamçakëz ksantan dhe
çamçakëz celuloze, aromë natyrale dredhze, antioksidues: acid askorbik, ngjyrat:
allura e kuqe (E129), sulfit amoniak karamel (E150d), konzervues: E202 dhe
E211në kombinim deri në max.400 mg/l. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar.
Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.
Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation