Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Boronice
Jaffa Champion Plastikë

BORONICË. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje të langut të Boronicës.

Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: Lëng fruti boronice max.6%, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l, ngjyrë E-122 dhe E-151. Aromë natyrale. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL