Slide
JAFFA Champion
ICE TEA Lemon
Jaffa Champion Kanaqe

Çaj i ftoftë LIMONI ·Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije limoni
Përbërsit: Ujë, sheqer, limontos, lëng i koncentruar limoni, rregullues i thartësisë trinatrium citrat, ekstrakt i çajit, aromë natyrale, konzervues (kalium sorbat dhe natrium beznoat). Voćni sadržaj min.1%. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në fund të kanaqes.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation