Slide
EXTRA ORANGE
EXTRA FLUIDI

Pije e gazuar freskuese joalkoolike me bazë portokalli.
Përmbajtja: Ujë, sheqer min.8%, Dioksid Karboni (E-290) min.4,9 g/l, Acid citrik (E-330), stabilizues (E-444 dhe E-445) max.0,15 g/l, ngjyrë (E-160a), antioksidues (E-300) max. 150mg/l, i konzervuar me Natrium Benzoat (E-211) deri 120mg/l, aromë natyrale portokalli. Afati i skadimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të errët dhe të ftohtë.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation