Slide
EXTRA LEMON
EXTRA FLUIDI

Pije e gazuar freskuese joalkoolike me bazë limoni.
Përmbajtja: Ujë, sheqer min.8%, Dioksid Karboni (E-290) min.4,9 g/l, Acid citric (E-330) min. 4g/l, aromë natyrale limoni, i konzervuar me Natrium Benzoat (E-211) deri 120mg/l. Afati i skadimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të errët dhe të ftohtë.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation