Slide
Cheeta Mollë e Gjelbërt
Cheeta

ÇITA FRUT MOLLË E GJELBËRT. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me
sheqer dhe ëmbëlsues dhe vlerë të zvogëluar energjike. Përbërja: Ujë, sheqer,
Ëmbëlsues: aspartam dhe acesulfam-K, maltodekstrin, lënda bazë e mollës së
gjelbërt dhe aromë natyrale molle, limontos, konzervues E202 dhe E211 në
kombinim deri në max.400 mg/l, stabilizues E415 dhe E466, Ksantan Guma,
ngjyrë E-150d, E102 dhe E-133. Përmban burim fenilalanine. Neto: 1,5l. I
pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe
të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation