Slide
JAFFA Champion
Boronicë
Jaffa Champion Kanaqe

BORONICA. Nektar i dendur Boronice. – Me përmbajtje fruti min.50%. Pjesërisht i prodhuar nga langu i koncentruar i fruteve. Përbërja: Ujë, lëng i koncentruar Boronice, sheqer, limontos, aromë natyrale boronice, Vitamin C. Materja e thatë min.11%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar poshtë kanaqes. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation