Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Ananas
Jaffa Champion DVC

Pije freskuese joalkoolike me bazë Ananasi
Përbërja: Ujë, bazë dhe aromë pjeshke, sheqer, acid citrik, antioksidans: vitamin C. I pasterizuar, pa konzervues. Materja e tharë: min.8%. Afati i përdorimit është i shënuar në pjesën e pasme të paketës. Prodhimi të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide


PRODUKTET

KONTAKTI

HARTA E VENDIT

Jaffa Champion

Zujinski Str, nr: 5
17523 Presevo, Serbia

Extra Fluidi

Cheeta

T. +383 (0)45 925 555
+377 (0)45 925 555

Fix. +381 669 142 420
E. info@fluidi.net

© Copyright Fluidi Corporation

AL