Media

Jaffa Champion Reklamë Televizive

Jaffa Champion, video e re promocionale. Te gjitha produktet tona nen brendin e Jaffa Champion, jane lengje te pastra nga natyra, te rekomanduara per konsum ditore ne tryezen tuaj familjare.

Red Rain Reklamë Televizive

Video reklama me e re, ku si pike promotimi e ka pijen energjike Red Rain. Video ne kuader ka aktoret dhe kengetaret me eminent te vendit tone.
Red Rain shtë krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë. RED RAIN stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji.
Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL, A division of Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.

Jaffa Champion Reklamë Televizive

Reklame televizive per lengjet Jaffa Champion, paketim per femije. Jaffa Champion paketim kartoni 0.25l per femije, me shume shije te ndryshme.