ballina test

Slide background
Slide backgroundBokehTucanTucanTucanTucanTucanTucanTucanTucan
Slide backgroundClown FishBlue SergeonfishYellow Tang
Slide background

Kompania Fluidi eshte themeluar ne vitin 1994, ne fillim duke operuar ne tregun lokal. Pas shume vitesh suksesi, kemi arritur te shtrihemi ne te gjitha vendet e regjionit dhe me gjere.

Produktet tona, prej themelimit e deri me sot, perfshijne ne domenin e tyre lloje te ndryshme te pijeve, lengjeve, lengjeve te gazuara dhe pijeve energjike. Te paketuara ne forma te ndryshme.

Filialat tona jane te shtrira gjithandej regjionit, Europes e deri ne Amerike. Kliko ne linkun e meposhtem dhe njoftohu me distributoret tane, qe mirren me shitjen e produkteve tona.