Jaffa Champion Mollë


Lëng i kthjellët Molle

Përbërja4: Ujë, sheqer, lëng nga fruti i mollës max. 52%, limontos.
I pasterizuar. Pa konzervues.
Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.
Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në ambalazhë.

Produktet relative