Red Rain 1.5l

Pije energjike me Taurinë

Është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë. RED RAIN stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji.
Përmbajtja: ujë, sheqer, acid citrik (E-330), dioksid karboni (E-290), rregullatorë të aciditetit – citrat natriumi (E-331), aromë, taurinë (0,1%), inosit (0,02%), konzervues (E-211) max. 150 mg/l, glukoronolakton (0,06%), kofeinë (0,008%), ngjyra (E150d, E102), vitamina (shiko tabelën). Materie të thatë min. 10%.
Nuk preferohet të konsumohet nga personat që janë të ndieshëm në kofeinë, personat që lëngojnë nga sëmundja e sheqerit, shtatëzënat dhe fëmijët dhe nuk guxon që të përzihet me alkool.
Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL, A division of Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.
Paketimi: ALU 1.5l

Produktet relative