RC Q Exotic 2l


Pije freskuese joalkoolike me shije frutash egzotike

Përmbajtja: ujë, sheqer i granuluar min.10%, dioksid karboni (CO2) min. 4,9 g/l, acid citrik, natrium benzoat (i konzervuar) 120 mg/l, aromë natyrale dhe ngjyrë të verdhë 6 (E-110), 5 (E-102).
Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL, A division of Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.
Paketimi: PET 2l

Produktet relative