RC Q Bitter Lemon 1.5l


Pije freskuese joalkoolike me bazë limoni

Përmbajtja: ujë, sheqer i granuluar min.10%, dioksid karboni (CO2) min. 4,9 g/l, acid citrik 2,9 g/l, gum acacia, natrium benzoat (i konzervuar) 120 mg/l, aromë natyrale dhe artificiale, glyceril abistat dhe ngjyrw tw verdhw 6 (E-110)
Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL, A division of Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.
Paketimi: PET 1.5l

Produktet relative