Jaffa Champion Portokall dhe Nektarinë


Lëng Portokalli dhe Nektarine

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje portokalli, mandarine dhe nektarine
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng fruti portokalli, mandarine dhe nektarine min. 12%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 250 mg/l, Vitaminë C, E dhe A, stabilizuesit E400 dhe E486, ngjyrat E160a, E129, aroma. Materie e thatë min .10%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative