Jaffa Champion Portokall i Kuq


Lëng Portokall i Kuq

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të portokallit të kuq.
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng fruti portokalli i kuq min. 12%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, Vitaminë B6, B9 dhe B12, stabilizuesit E440 dhe E410, ngjyrat E129, aroma. Materie e thatë min .8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative