Jaffa Champion Portokall


Lëng i dendur Portokalli

Përbërja4: Ujë, sheqer, lëng i koncentruar nga fruti i portokallit max. 52%, limontos.
Vitaminat C.
I pasterizuar. Pa konzervues.
Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Produktet relative