Jaffa Champion Fruta Mali


Lëng Fruta Mali

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave të malit: boronicë e kuqe, mjedër, manaferrë, mollë, boronicë.
Përmbajtja: Ujë, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng fruti boronice të kuqe, mjedre, manaferre, molle dhe boronice min. 12%), ngjyra: E122 dhe E133, limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, aroma natyrale. Materie e thatë min. 8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative