Jaffa Champion Boronicë


Lëng Boronice

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të boronicës.
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng boronice deri 10%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, ngjyrat E122 dhe E-151, aromë natyrale/. Materie e thatë min .8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative