Fluidi Cola

Pije freskuese e gazuar

Është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë. Double Force stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji.
Përmbajtja: ujë, sheqer, acid citrik (E-330), dioksid karboni, rregullatorë të aciditetit – citrat natriumi (E-331), aromë, taurinë (0,1%), inosit (0,02%), konzervues (E-221), glukoronolakton (0,06%), kofeinë (0,008%), ngjyra (E150d, E102), vitamina (shiko tabelën).
Nuk preferohet të konsumohet nga personat që janë të ndieshëm në kofeinë, personat që lëngojnë nga sëmundja e sheqerit, shtatëzënat dhe fëmijët dhe të mos përzihet me alkool.

*KRD- Konsumi i rekomanduar ditor

Produktet relative