RC Cola 2l


Pije freskuese joalkoolike origjinale amerikane.
Shije fantastike që nga viti 1905.

Përmbajtja: ujë, sheqer min.10%, dioksid karboni (CO2) min. 4,9 g/l, ngjyrë karameli (E-150d), acid ortofosforik max. 0,6 g/l, acid citrik, kofeinë max.0,15 g/l dhe aromë natyrale të kolës.
Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROWN COLA INTERNATIONAL, A division of Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.
Paketimi: PET 2l

Produktet relative