Jaffa Champion Multivitamin


Pije freskuese joalkoolike me bazë multivitaminash

Përmbajtja: Ujë, bazë dhe aromë multifruti(marakuja, portokall, mango ,lemon, grejpfrut dhe mandarinë), sheqer, acid citrik (E-330), antioksidans: vitamin C. Ngjyrë (E-160a). I pasterizuar, pa konzervues. Materja e tharë: 10%+-1. Afati i qëndrueshmërisë 12 muaj. Afati i përdorimit është i shënuar në krye të paketës. Prodhimi të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.
Sasia: 0.2L.

Produktet relative