Jaffa Champion Pjeshkë


Lëng i dendur Pjeshke

Përbërja4: Ujë, sheqer, lëng i koncentruar nga fruti i pjeshkës max. 52%, limontos.
Vitaminat C.
I pasterizuar. Pa konzervues.
Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.
Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në ambalazhë.

Produktet relative