Jaffa Champion Multivitamin


Lëng i dendur Multivitamin

Përbërja4: Ujë, sheqer, lëng i koncentruar nga frutet e pjeshkës, ananasit, mollës, oranxhës, marakujës dhe bananes max. 52%, limontos.
Vitaminat C, B6, B1, B2, B12, E, A (nga provitamina A).
I pasterizuar. Pa konzervues.
Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Produktet relative