Jaffa Champion nga Portokalli, Limoni e Karrotat


Lëng Portokalli, Limoni e Karrotash

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje portokalli, karrota dhe limoni
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng fruti portokalli, karrote dhe limoni min. 12%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, stabilizuesit E400, aroma natyrale, vitaminë C, provitaminë A dhe vitaminë E. Materie e thatë min .8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative