Jaffa Champion Mollë e Gjelbër


Lëng Mollë e Gjelbër

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të mollës së gjelbër.
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të mollës (lëng fruti molle min. 12%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, stabilizuesit E1450, antioksidant E300 dhe E306, ngjyrat: E150d, E104 dhe E133, aromë molle. Materie e thatë min .8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative