Jaffa Champion Portokall


Lëng Portokalli

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje portokalli.
Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng fruti portokalli min. 10%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, Vitaminë C, E dhe A, stabilizuesit E440 dhe E466, ngjyrat E160a, aroma. Materie e thatë min .11%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet.

Produktet relative